Sponsoring

 

Verschillende bedrijven dragen het Limburgs Toneel Sittard een warm hart toe. Dankzij hun sponsoring is het mogelijk een spetterende voorstelling neer te zetten. Wilt u het Limburgs Toneel Sittard ook steunen? Neem dan contact met ons op via brittjamar@gmail.com.
 

Steun het Limburgs Toneel Sittard
Het Limburgs Toneel Sittard zoekt bevlogen particuliere en zakelijke bondgenoten. Bent u een toneelliefhebber ‘pur sang’ met een groot hart voor kunst en cultuur? Bent u enthousiast over de activiteiten van het Limburgs Toneel Sittard? Over onze toneelvoorstellingen en onze gezellige wagenspelen in het centrum van Sittard? Hecht u waarde aan de aanwezigheid van een amateur toneelgezelschap in Sittard? U kunt als vaste bezoeker van onze producties, onze toneelvereniging helpen om ook de komende jaren, mooie producties te maken.

Voor een kleine jaarlijkse bijdrage van € 15 euro per persoon of € 25 euro per gezin bent u al “vriend”. Hiervoor krijgt u 2 x per jaar onze nieuwsbrief met o.a. informatie over activiteiten van onze vereniging en zal er voorafgaand aan een nieuwe grote productie een vip-avond georganiseerd worden voor alle “vrienden”. Op deze avond kunt u een gedeelte van de repetitie bijwonen met uitleg van de regisseur. Dit alles gevolgd door een hapje en een drankje met alle spelers, leden en bestuur van onze vereniging.

Kortom: draagt u het Limburgs Toneel Sittard een warm hart toe en wilt u ons daarmee tevens financieel ondersteunen, word dan onze vriend!

Ja! Ik word graag vriend van het Limburgs Toneel Sittard!